Netcees  

Go Back   Netcees > Vault > Archives > The Netcees archive > AOWL Season 1 Archive
Register FAQ Community Calendar Today's Posts Search

User Tag List

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 02-12-2013, 04:43 PM   #121
NYCSPITZ
SYRACUSE

NYCSPITZ's Avatar

Battle Record: 31-37

Champed
- Write Night II
- Alias Topical Tournament

NYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant future

@dead man chesscube.com

add my shit excasanova and nycspitz and nycspits
NYCSPITZ is offline  
Old 02-12-2013, 05:19 PM   #122
PancakeBrah
SOBER

PancakeBrah's Avatar

Battle Record: 2-5

Champed
- AOWL Season 2

PancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond repute

Is my picture from a movie? Do I need to know some piece of information I do not know concerning my picture? Fuck.

I'm just going to write like it's a picture. FYUCK YUO
Old 02-12-2013, 06:46 PM   #123
Malachi
Negus

Malachi's Avatar

Battle Record: 5-10

Champed
- Newbie Tourney VI

Malachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant futureMalachi has a brilliant future
Send a message via AIM to Malachi

Quote:
Originally Posted by Split View Post
@Malachi I'll be dropping tonight as well... please don't get your LeapPad taken away before the deadline haha
Dead at leapPad
Old 02-12-2013, 07:56 PM   #124
Nigma
The COAT...

Nigma's Avatar

Battle Record: 28-20

Champed
- Art of Writing League (x3)

Nigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant future

We need a Sign In/Sign Out thread
Nigma is offline  
Old 02-12-2013, 08:02 PM   #125
Nigma
The COAT...

Nigma's Avatar

Champed

Nigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant futureNigma has a brilliant future

AND A MAG <3
Nigma is offline  
Old 02-12-2013, 08:08 PM   #126
Frank
Senior Member

Champed
- NWL Season 2
- Art of Writing League (5x)
- Lime Green Poetry Association
- AOWL Season 6
- AOWL Season 10

Frank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant future

Quote:
Originally Posted by Mike Wrecka View Post
@Frank , we have the best topic , you better show up
I stay in a dark state of mind so this topic illuminates with me. I just get tired of writing out of this world shit cause I start having these out of body experiences cause I am immersed in what I'm portraying. I will try and detach myself and write for the sake of writing. But I cannot guarantee your presence will inspire me such.

I don't know who you are, but your from New York, so am I.

So I'll give you the benefit of the doubt and slice ya neck off for good measure.

Let us collide.
Old 02-12-2013, 08:27 PM   #127
PancakeBrah
SOBER

PancakeBrah's Avatar

Battle Record: 2-5

Champed
- AOWL Season 2

PancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond reputePancakeBrah has a reputation beyond repute

Frank is such a dimwit lol
Old 02-12-2013, 08:59 PM   #128
Frank
Senior Member

Champed
- NWL Season 2
- AOWL Season 6
- AOWL Season 10

Frank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant futureFrank has a brilliant future

Waffle > Pancake tbh
Old 02-12-2013, 10:04 PM   #129
Frank
Senior Member

Champed
- NWL Season 2
- AOWL Season 6
- AOWL Season 10

As the leader of the green team

I propose a SLIME
Old 02-12-2013, 10:29 PM   #130
Coup
Don't believe the hype

Coup's Avatar

Battle Record: 4-5

Coup Coup Coup Coup Coup Coup Coup Coup Coup Coup Coup

@ZenLand good show

@the league

PRAISE YE YAHUWAH ALL YE THAT DRAW BREATH
Coup is offline  
Old 02-13-2013, 12:26 AM   #131
Pent uP
Robin Williams of Fallen Victims

Pent uP's Avatar

Battle Record: 25-11

Accomplishments
- NC Hall of Fame

Champed
- Netcees Writers League (2x)
- NWL Season 1
- Write Night I
- Art of Writing League (2x)
- Write Week IV

Pent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant futurePent uP has a brilliant future

Quote:
Originally Posted by Split View Post
@HelloKitty @pohfig

can you send me a verse you wrote? Im doing bios for all writers in place of match reviews for the first week, and i cant find your writing since netcees died
Pohfig is the russian word equivalent to a vulgar version of "apathetic" in the english language.

That is my bio
Pent uP is offline  
Old 02-13-2013, 12:39 AM   #132
dead man
living

dead man's Avatar

Battle Record: 33-18

Accomplishments
- Hall of Fame

Champed
- AOWL Season 1
- Art of Writing League
- AOWL Season 4
- Write Week V
- GWL Season 1

dead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant future

WHY DONT U CARE
dead man is offline  
Old 02-13-2013, 01:22 AM   #133
dead man
living

dead man's Avatar

Battle Record: 33-18

Accomplishments
- Hall of Fame

Champed
- AOWL Season 1
- Art of Writing League
- AOWL Season 4
- Write Week V
- GWL Season 1

dead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant futuredead man has a brilliant future

@HelloKitty
request sent to excasanova on chesscube
dead man is offline  
Old 02-13-2013, 01:55 AM   #134
NYCSPITZ
SYRACUSE

NYCSPITZ's Avatar

Battle Record: 31-37

Champed
- Write Night II
- Alias Topical Tournament

NYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant futureNYCSPITZ has a brilliant future

**NYCSPITZFIYA
NYCSPITZ is offline  
Old 02-13-2013, 02:13 AM   #135
TYSON
IN LOVE WITH A STRIPPER

TYSON's Avatar

Battle Record: 10-15

TYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant futureTYSON has a brilliant future

Am I wrong or is the due date Thursday???
TYSON is offline  
Old 02-13-2013, 03:00 AM   #136
Nigma
The COAT...

Nigma's Avatar

Champed

Quote:
Originally Posted by dead man View Post
everyone should drop tonight, fuck thursday

lets get this shit MOVING
this
Nigma is offline  
Old 02-13-2013, 03:09 AM   #137
Split
.

Battle Record: 27-22

Split has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond repute

Ok, my part of the mag is being sent. Accidental hibernation, like 8 PM til now
Old 02-13-2013, 03:52 AM   #138
Nigma
The COAT...

Nigma's Avatar

Champed

I respect that. If mags not up tomorrow I'm gonna post a picture of ever shit I take for a week
Nigma is offline  
Old 02-13-2013, 04:11 AM   #139
Split
.

Split has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond reputeSplit has a reputation beyond repute

Quote:
Originally Posted by pohfig View Post
Pohfig is the russian word equivalent to a vulgar version of "apathetic" in the english language.

That is my bio
Lol smh you don't get to choose your bio, SON. You just entered a world of painnnn
@Nigma my part is sent, so just Crapchat those pics to @King Keith
Old 02-13-2013, 04:44 AM   #140
Split
.

Quote:
Originally Posted by pohfig View Post
I never no show and I didnt forget I registered here

This is a courtesy check and I wont do it for the rest of the league.
Didnt mean disrespect. You had two posts and hasn't signed in since you made the second one, that's all

Posting Rules